Protecció Perimetral

Protecció Perimetral Exterior

En l'actualitat una de les necessitats que més preocupen als nostres clients és la protecció perimetral en habitatges amb jardí, àtics, terrasses, naus industrials etc. però ¿en què consisteix?

Entenem per protecció perimetral la protecció efectuada mitjançant sensors electrònics del que serà la part exterior del nostre habitatge.

En l'actualitat i amb els mitjans existents en BULLDOG S.L. resulta senzill oferir aquest servei de protecció mitjançant diferents tipus de detectors infrarojos, o barreres exteriors ja siguin via ràdio sense cap tipus de cablejat i pràcticament sense cap instal·lació, o les convencionals barreres i detectors amb cables exteriors antisabotatge.

Aquestes instal·lacions ofereixen la possibilitat de connectar-se mitjançant zones diferenciades, amb la qual cosa i des del nostre pròpia llar tenir el jardí exterior totalment vigilat i segur les 24h. si així ho creiem convenient.

 


Des BULLDOG S.L. li oferim la possibilitat d'estudiar i valorar la seva instal·lació, gràcies per dipositar en nosaltres la seva confiança.


 

Referéncies escpecífiques

Productes relacionats ( 1 other product in the same category )